vineri, 20 noiembrie 2009

Magazinul Casa Bio din Cluj

S-a deschis la Cluj un nou magazin Bio, numit Casa Bio. Din pacate nu am putut participa la deschidere, insa vi-l recomand cu cea mai mare caldura, pentru ca stiu cat suflet a pus D-na Alina (si nu doar ea) in amenajarea si pregatirile pentru deschiderea lui.
Locatia: in centrul Clujului, in stanga Casei de Cultura a Studentilor, pe Str. Republicii.
Magazinul arata de vis, totul lucrat la comanda, doar din materiale naturale.Exista o zona foarte mare destinata produselor apicole, iar pentru rafturile personalizate in forma de faguri o felicit! Arata deosebit.
Datorita faptului ca d-na Alina participa de cativa ani buni la toate targurile de produse bio, si este una dintre cele mai infocate adepte ale consumului de produse bio, dar si o vegetariana, iar 90% dintre ele le-a testat ea personal, sunt sigura ca a ales cei mai buni furnizori si produsele lor. Magazinul este unul pentru vegetarieni, unde veti gasi de la fructe si legume proaspete, pana la lactate bio si tot ce inseamna alimentatie de baza.
Ceea ce va pot spune ca veti gasi cu siguranta in magazinul Casa Bio cu Sanatate, sunt specialitatile de miere: de mana-de padure, zmeura si cimbrisor de la Apidava, foarte multe produse apicole de la apicultorul Szaz Ilies: miere cu propolis, miere cu polen, faguri de miere, laptisorul de matca si pastura de la firma Apisano, precum si vinul cu miere tot de la Apidava, care a avut un succes enorm la toate targurile de la Bucuresti, si despre care toata lumea ne intreba cand o sa-l gaseasca in magazine.
La deschiderea magazinului a fost prezent dl dr. Stefan Stangaciu, Presedintele Societatii Romane de Apiterapie, care este un sustinator al tratamentelor naturiste pe baza de produse apiterapeutice. Ceea ce promite acest magazin, este o indrumare profesionala a clientilor, de catre medici specialisti colaboratori, atat nutritionisti, cat si specialisti in medicina alternativa.
In concluzie, merita sa mergeti la noul magazin din Cluj, Casa Bio.
www.casabio.ro

2 comentarii:

  1. imi pare rau ca nu sunt din cluj...
    cu primul drum , nu o sa uit ..!

    RăspundețiȘtergere
  2. produse super bune ,dar preturile putin piperate ...?

    RăspundețiȘtergere