miercuri, 2 decembrie 2009

Miere pentru un somn linistit

Fiindca eu sunt dependenta de somn, si as dormi si intr-un varf de ac daca as fi nevoita, cu greu reusesc sa pricep cum altii au probleme cu somnul. Insa, se pare ca nu toti sunt asa norocosi ca mine, iar partea masculina a familiei mele are deseori probleme de insomnie.
Reteta care v-o propun eu contra insomniilor, nu are efectul unui somnifer puternic, dar cumulata cu un tratament naturist cu picaturi de levantica, poate face minuni...cu conditia sa repetati tratamentul in fiecare seara timp de minim 1 luna.
Astfel, trebuie sa beti in fiecare seara o cana de lapte caldut, in care sa puneti o lingurita de miere de tei, iar inainte de culcare intr-o jumatate de pahar de apa sa puneti cca 20 picaturi de extract de levantica (gasiti la orice farmacie care comercializeaza si produse naturiste). Noi am testat cu extract de levantica de la Plant extract, dar sunt convinsa ca oricare altul va avea acelasi efect: calmant si somnolenta.
Mierea de tei este recunoscuta ca are efect calmant asupra sistemului nervos.
Daca nu va place laptele, nici o problema, puteti opta pentru ceaiul de tei, indulcit cu miere de tei, in acest fel beneficiind din 2 surse naturale de calitatiile calmante ale florii de tei.
Sper sa va fie de folos, cum ne-a fost si noua....si Somn Usoooor!

2 comentarii:

  1. deosebita reteta...
    Suntem unii carora le ajunge o lingurita de miere...
    si efectul se vede imediat

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Iti multumesc mult pt pont..La mine cauza era faptul ca incepeam sa am activitati seara dupa ora 9. Acum am renuntat la ele, beau un ceiut de tei si adorm in jur de ora 23. Yupii ! Te mai astept la mine pe blog, am sa te adaug in blogroll. Pup.

    RăspundețiȘtergere