marți, 3 mai 2011

Targ de produse BIO la Buzias 5-8 Mai 2011

Weekendul acesta va avea loc la Buzias "Targul de Produse Bio 5-8 Mai", organizat de Asoc. Medicala de Homeopatie din Timisoara.

Targul se alatura unui alt eveniment: Conferinta Internationala “Homeopatia, medicina mileniului III – Stiinta si arta”, care se bucura de participarea a peste 300 de medici homeopati, medici de familie, medici veterinari si farmacisti din Romania, Serbia, Austria si Turcia.

Detalii despre programul Conferintei Internationala de Homeopatie gasiti pe Facebook.


Sincera sa fiu, nu stiu prea multe despre acest targ, fiind la prima editie, dar poate cei care sunt din zona Timisoarei vor participa la acest eveniment si ne vor transmite si noua impresii.

Tin sa promovez astfel de evenimente care imbina partea de coferinte cu medici renumiti in domeniul lor, cu o parte comerciala de prezentare/vanzare a unor produse naturiste, fiind teoria fara practica nu are nici un farmec.

Participand si eu in luna Februarie la Cluj la Congresul International de APiterapie am cunoscut-o pe d-na Dr. Orodan Mihaela - medic specialist la Centrul APIMEDICA din ARAD, care de cativa ani s-a implicat activ in testarea si promovarea tratamentelor pe baza de produse apicole pe pacientii dansei.

Gasiti detalii despre tematica Congresului de Apiterapie pe www.apidava.blogspot.com

Pe d-na dr. Orodan o puteti urmari Miercuri 04.05.2011 la TVR3, la emisiunea "Leacuri, hapuri si pilule", ora 15.30. Saptamana trecuta a avut o emisiune "Despre beneficiile şi tratamentele apifitoterapeutice". Saptamana aceasta va prezenta un caz de tratament de obezitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu