miercuri, 29 iunie 2011

Antioxidanti naturali din struguri - ANTIOXIVITA

Desi nu mi-am dat seama pana acum, au trecut 2 luni de cand nu am mai postat nimic pe blog...din lipsa de timp si de energie, fiindca m-am afundat la propriu in munca si nu mi-a ramas timp si energie pentru a va impartasi nimic din experientele mele.

Ceea ce mi-am dorit foarte mult sa va prezint este un produs naturist cu proprietati deosebite, a carei metoda de obtinere a fost brevetata de o prietena foarte buna de-a mea...probabil ca aici intervine vorba: "cine se aseamana, se aduna"; pentru ca, intr-un mod foarte ironic noi doua am devenit prietene in studentie printr-o prietena comuna....care intre timp a ramas doar o "cunostinta", pe cand noi am devenit prietene foarte bune. Acum, dupa vre-o 10 ani, vad cum ne-a impins viata spre un drum comun din punct de vedere al jobului....ne luptam pe aceeasi nisa de piata si traim experiente comune.

Eu am mereu feeling-ul acela ca: nimic nu e intamplator, si ca toate in viata se intampla cu un scop, si uitandu-ma inapoi, constat ca mi-au ramas aproape doar oamenii care trebuiau sa-mi ramana, cei cu care impart "idealuri" comune...poate e mult spus "idealuri"...Am foarte putini prieteni, dar majoritatea lor s-au luptat cu hatisurile unui business propriu, si nu s-au multumit cu un job stabil...si-au dorit mai mult....desi uneori regretam cu adevarat simplitatea unui job...care oricat te-ar solicita in cele 8-10 ore, cand ai plecat de acolo raspunderea ta a incetat.

Prietena mea si-a infiintat firma PHENALEX si a lansat de aprox. 1 an produsul ANTIOXI VITA - un produs 100% natural, un extract super concentrat in antioxidanti naturali obtinuti din samburi si pielite de struguri (cu preponderenta struguri rosii)

Principiul activ: polifenoli (300mg GAE / ml)


Produs Romanesc obtinut prin metoda brevetata, 100% natural.


Polifenolii din struguri sunt antioxidanţi care au urmatoarele proprietaţi:
- accelerează epurarea colesterolului sanguin;
- menţin buna funcţionare a sistemului cardio- vascular;
- oferă protecţie ridicată împotriva radicalilor liberi;
- limitează distrugerea fibrelor de colagen;
- stimulează activitatea unor enzime detoxifiante;

- ajută la reglarea tranzitului intestinal;
- îmbunătăţesc secreţia de insulina si protejează celulele pancreasului de acţiunea radicalilor liberi;
- amelioreaza simptomele menopauzei.


Cu totii stim, am citit diverse articole ca antioxidantii sunt cei care ne ajuta la intarirea sistemului imunitar, impiedica imbatranirea celulor, si implicit ne ajuta organismul in diverse afectiuni.

Ceea ce s-ar putea sa ne displaca la acest produs este gustul foarte amar, insa prietena mea il administra copilului ei cu putina miere, cand era racit, fara ai mai administra alte medicamente. Daca ea isi trateaza propriul copil cu acest produs, am incredere 100% in proprietatile produsului, si sunt dispusa sa-l incerc si doar pentru o simpla raceala (care inainte o tratam cu miere si propolis ;))

Mai multe informatii despre acest produs, proprietatile lui, modul de administrare, si eventual un sfat direct al producatorului gasiti pe site-ul lor www.phenalex.ro

Tot pe site-ul www.phenalex.ro gasiti anunturi la zi,despre participarea la diferite targuri in Bucuresti si in tara, din cate stiu, chiar weekendul trecut au fost prezenti cu stand la Romexpo la un targ de Medicina Alternativa, si au avut si o prezentare a produsului, sustinuta de un medic de specialitate.

Produsul poate fi administrat si la copii, nevand nici un fel de efecte adverse, insa este obligatoriu administrarea lui dupa mancare, nu inainte.

Gasiti produsul de vanzare online pe www.biobunatati.ro.

Weekendul acesta gasiti produsul Antioxi Vita la Sala Palatului la "No Limits Woman" – cel mai mare eveniment dedicat femeilor din Romania 1 – 3 Iulie 2011.

7 comentarii:

  1. Dl Iacob mai lasa-ma putin sa ma descebalesc daca acest schimb de link-uri ma ajuta la ceva...sau doar trebuie sa-mi bat capul sa le introduc...mai ales ca tot ceea ce tine de blog am invatat intrband pe unii in stanga si dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol foarte interesant.

    Eu folosesc apa Kangen. Are proprietati foarte importante: alcalina, antioxidanta, apa vie.

    Apa este produsa de un aparat japonez http://www.kangenapa.com/ro/leveluk-sd-501.html care transforma apa de la chiuveta in timp real in apa miraculoasa Kangen.

    Ma simt foarte bine. Digestia merge extraordinar si previn aparatia bolilor cum ar fi cancer, afectiuni al rinichilor, colesterol, constipatie, artrita.

    Lista detaliata a afectiunilor: http://www.kangenapa.com/ro/prevenire-ameliorare-afectiuni-cu-apa-kangen-alcalina.html

    Beatrice - Bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce l am incercat citeva luni pot sa va spun ca NU are nici un efect nici macar cit al apei de la robninet. E o facatura ordinara, chiar va rog sa l incercati ca sa va dati singuri seama de dimensiunile fraudei. "Inventatoarea" e colega la aceasi unsiversitate din Oradea cu plagiatorul Mang, ce alte referinte mai bune decit acestea se pot gasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le anonim de ce nu ma sunati direct sa-mi spuneti despre experienta d-voastra negativa cu acest produs. Chair sunt foarte curioasa, fiind prima recenzie de acest fel. Pe ambalajul produsului exista un numar de telefon la care ma puteti contacta. Nu ma supara comentariul d-voastra rautacios dar cred ca mai bine sa-mi spuneti of-ul direct, mai ales daca nu doriti sa dati detali aici, dupa cum v-a cerut si Honey Queen. :)

      Ștergere
  4. Oare v-ati facut niste analize inainte si dupa tratament, ca sa puteti sustine afirmatia d-voastra ?? Sau e doar "ceea ce vi se pare".

    Va intreb fara nici o rea vointa, deoarece cunosc persoane care au urmat acest tratament naturist si care si-au facut analize la colesterol inainte, la o luna de tratament, si la 3 luni de la tratament, si intradevar au avut rezultate foarte bune.

    D-voastra nu spuneti nici ce afectiuni aveti, si nici pentru ce anume ati consumat acest produs...care este un "supliment alimentar", nicidecum un medicament....Deci vorbim de un produs 100% natural, si care nu va avea niciodata efectul imediat al unor medicamente.

    "Inventatoarea" - nu a inventat dansa un produs minune...ci si-a brevetat o "metoda de obtinere", iar pentru produsul in sine a primit mai multe medalii si aprecieri internationale.

    Deci acestea sunt referintele ei....nu ceea ce cred despre ea: eu sau d-voastra...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma numesc Mariana Carstea din loc.Turda,jud.Cluj. Am folosit Antioxi Vita timp de3 luni si mi-au scazut transaminazele de la 132 la 67 ( valorea maxima este 43).Continui sa iau in continuare pentru ca este un produs miraculos. L-am cumparat cu 60 lei de pe site-ul www.sanatate-si-frumusete.ro ( acolo era cel mai ieftin. Folositi--l cu incredere. Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate suplimentele alimetare pentru regenerare ,antiinbatranire ,imnitate,antitumorale etc contin mai nou extarct din sruguri rosii ,nu vad de ce nu este bun acest medicament,de fapt suplimentele alimentare sunt mai folositoare sa previi decat sa tratezi,eu o sa cumpar acest medicament pentru ca mi-am propus sa inversez procesul de inbaranire.

    RăspundețiȘtergere