marți, 2 februarie 2010

Mierea - aliment vedeta la TVR1

Intr-o dupa-amiaza de duminica, acum vreo 2 saptamani, am avut surpriza foarte placuta sa prind la la Tvr1 o emisiune cu tema "Aliment vedeta: mierea". E vorba de emisiunea "Reteta pentru silueta" a lui Leonard Miron, realizata impreuna cu un nutritionist si o vedeta - de data asta a fost sportiva Gabriela Szabo - in care nici eu nu puteam puncta mai bine efectele pozitive ale consumului de miere.
Un scurt filmulet introductiv prezenta succint, dar foarte corect istoria mierii din cele mai vechi timpuri pana in prezent: vezi filmulet TVR1 (http://www.tvr.ro/articol.php?id=75117&c=133)
Eu una le multumesc realizatorilor acestei emisiuni, si d-nei doctor nutritionist care a participat la emisiune pentru ca au promovat un produs 100% natural - mierea- si ca au adus inca odata argumente PRO consumului de miere, celor care inca pun la indoiala beneficiile mierii ca aliment bogat in minerale, enzime, si vitamine.
Daca pentru unele produse se platesc bani grei ca sa fie prezentate intr-o lumina buna, pentru miere sunt suficiente calitatile reale pe care le are produsul. Nu e nevoie decat sa se puna in valoare proprietatile ei deosebite, testate de-a lungul timpului de diferite popoare si generatii intregi.
Deci, felicitari celor de la TVR1 ca ne promoveaza produsele noastre romanesti, produse naturale 100% care ne ajuta sa ne hranim sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu