miercuri, 10 februarie 2010

Targul mierii de la Campina

Ideal ar fi fost sa scriu aceasta postare inainte de Targul de la Campina astfel ca cei interesati sa poata sa participe, dar din lipsa de timp nu am facut-o.
Ca eveniment deja consumat in 6-7 Febr. 2010, pot doar sa constat ca acest targ apicol incepe sa ia amploare...tot mai mare de la an la an. Asta e minunat!
Au fost mai multi expozanti cu miere si produse apicole decat in 2009, si au fost mult mai multi cumparatori: atat apicultori interesati de echipamente apicole, cat si consumatori de miere si alte produse alte stupului, doritori sa gaseasca sortimente de miere cat mai variate.
Oamenii au intrebat de miere de menta, de lavanda, de cimbrisor, de propolis, laptisor de matca, dar si de suplimente nutritive bazate pe produsele stupului. Clientii au avut de unde sa aleaga, si fiecare producator a putut sa-si prezinte marfa asa cum a stiut el mai bine.
Consumatorul de miere a beneficiat de avantajul ca a putut sa testeze mierea acasa, iar noi vanzatorii am avut sansa sa obtinem un feed-back de la client.
Cel mai important lucru pentru noi a fost faptul ca: am avut clienti care au cumparat miere in prima zi, si s-au intors a doua zi la noi la stand sa ne spuna ca au gustat produsul acasa, le-a placut si vor sa mai cumpere.
Acest targ de miere de la Campina aflat la 3-a editie a demonstrat tuturor (chiar si scepticilor) ca daca te tii de un lucru, si continui sa-l faci an de an, rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Felicitari organizatorilor, ii apreciez cu atat mai mult cu cat stiu exact cata munca presupune organizarea unui astfel de eveniment, chiar daca pentru unii poate ca nu pare mare lucru de facut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu