luni, 15 martie 2010

Un nou concurs cu premii la miere !

Am lansat un nou Concurs cu premii pe site-ul www.apidava.ro
Motivul ? Am fost placut impresionati de mesajele de incurajare primite la Concursul anterior, precum si de faptul ca este un sentiment minunat sa poti sa-ti recompensezi clientii fideli.

Astfel, timp de 3 luni veti gasi in magazine produsele Roua Florilor si Nectarul Florilor insotite de un mic pliant, care contine raspunsurile la intrebarile din Testul Apidava pentru Concurs.
Promotia se numeste "10 puncte pentru Apidava" deoarece fiecare din cele 10 puncte evidentiaza o reusita de-a noastra. Sunt lucruri pentru care am muncit cu totii din firma de-a lungul a 18 ani, si cred ca merita sa le facem cunoscute si clientilor nostrii, celor care au incredere in produsele noastre.
Aceste realizari vorbesc de la sine despre seriozitatea noastra ca si companie, precum si despre calitatea produselor care le oferim.
Inscrierea se poate face online sau prin posta, asta ca sa tinem cont si de clientii activi in mediul virtual, dar sa nu-i nedreptatim nici pe cei care au mai putin de-a face cu calculatoarele.

Astept cu placere sfaturile / reactiile / parerile / intrebarile d-voastra legate de acest concurs.

12 comentarii:

  1. Felicitari pentru acest concurs!Am incercat si eu sa particip,din pacate nu stiu sa raspund la 2 intrebari:(
    Oricum raman o clienta fidela a mierii dvs:)
    Bafta participantilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Cami,
    Ca sa rapunzi la intrebarile din test e obligatoriu sa gasesti in magazine produse Roua Florilor insotite de pliantul "10 Puncte". Insa nu-ti fa griji, este timp. Sunt sigura ca o sa reusesti sa te inscrii, mai ales daca esti o clienta fidela.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari si din partea mea pentru concurs.
    Anul acesta v-am descoperit produsele si nu mai renunt la ele...:)
    Bafta la toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna din nou, Honey Queen,
    O sugestie pentru tine ar fii sa iti faci un blog pe apidava.ro de genul www.despremiere.apidava.ro, te loghezi in cpanel la www.apidava.ro.ro/cpanel si acolo ai un script fantastico si printr-un click poti sa iti instalezi orice tip de blog gratuit ca sa nu promovezi blogspot ci site-ul firmei tale apidava.ro :)
    Sper ca este de ajutor...
    O zi cat mai buna!


    Cu respect,
    Vasile Samartinean,
    tel: 0721-913-171
    fix: 0264-520-055
    site: www.heliomedia.ro
    Adauga valoare afacerii tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Vasile.
    Ca de obicei, sfaturile unor straini pot fi mult mai bune si mai pertinente ca ale celor cu care lucrezi. Si eu mi-as fi dorit asa, doar ca nu au stiut cei care-mi administreaza site-ul sa-mi dea solutia, asa ca m-am descurcat singura cum am stiut mai bine.
    Tu ai perfecta dreptate, insa poate ca uneori imi prinde bine o "distantare" de job, tocmai ca sa pot explora si alte lucruri de interes pentru mine, care nu au legatura cu firma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru concurs, intr-adevar! Dar cum sunt o mare consumatoare a mierii ROUA FLORILOR, consider ca de fiecare data cand imi cumpar cate un borcan de miere...am mai castigat un concurs de la APIDAVA ;). Succes tuturor si o zi cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Este super concursul acesta.Familia nostra consuma de cativa ani mierea apidava, cred ca de 4 ani, dar nu am participat pina acum la concursurile lor.Speram sa fie acum cu noroc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am hotarat sa particip si eu la concurs...
    Dar,sa va povestesc ce-am patit acum 2 ani,cand inca locuiam in afara tarii...Fiind in Timisoara,am cumparat un borcan de miere Roua florilor de tei si unul de salcam.Le-am pus in geanta de mana(ca sa nu se sparga in geamantan).
    Pentru ca a trebuit sa facem escala la Budapesta(in drum spre destinatia finala),pe aeroport,la control,ungurii au scos frumos cele doua borcane pretioase de Roua florilor si...le-au aruncat pur si simplu in lada de gunoi!Sa innebunesti,nu alta...Legea e lege,ce sa-i faci,dar eu n-am stiut.Acum,ca suntem deja aici,in Timisoara,nu mai avem probleme,intram la Realul de langa noi si cumparam...

    RăspundețiȘtergere
  9. Le multumesc celor care ne-au scris sa ne incurajeze...adevarul e ca chiar ne ung pe suflet cuvintele voastre, asa simtim si noi ca nu munca si osteneala noastra cu concursul nu e in zadar.
    Trebuie sa-i spun Elenei ca nu prea am avut noi concursuri pana acum 6 luni, asa ca nu a pierdut nimic...Are inca timp sa castige, pentru ca noi o sa mai gasim ocazii sa dam premii la miere.
    Cat despre mierea pe avion: intradevar e interzisa in bagajul de mana din totdeauna; doar la cel de cala "e voie" si nu chiar, pentru ca e produs de origine animala, si astfel de produse practic nu au ce cauta in avion (cica sa nu contaminam alte tari), dar eu am dus peste tot cu mine miere, si vin cu miere :) si nu am avut probleme....Din contra, am fost binevenita prin alte tari cu asa cadouri ;)) M-am scos!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. buna...interesant concursul...ca sa nu mai spun de miere de delicioasa este...castigatorii pe cand?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua!Am vazut c-ati afisat castigatorii concursului si indraznesc sa va intreb daca persoana de pe locul 2 e Ciornei Maria (adica eu) din Iasi sau Ciornea Maria ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand m-ai organizati concursuri???

    RăspundețiȘtergere